vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkeblå

2.734 kr.

Få en god nat søvn med vores luksuriøse kontinentalseng med fløjlsovertræk i elegant mørkeblå. Det perfekte valg for komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694989 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkeblå, Pris: 2748.00

Drømmer du om den perfekte søvnoplevelse? Ønsker du en seng, der ikke kun er en seng, men et helt oase af komfort og stil? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras noget for dig.

Dyk ned i ren luksus med denne elegante seng i blødt fløjl. Fløjl er kendt for sit bløde og luksuriøse stof, der føles fantastisk mod huden. Du vil elske at slappe af i denne seng, der ikke kun tilbyder maksimal komfort, men også ser utroligt smuk ud i ethvert soveværelse.

Sengen er ikke kun smuk, den er også praktisk. Med en justerbar sengegavl kan du finde den perfekte position til at læse, se tv eller bare slappe af. Sengen har en topmadras med pocketfjedre, der giver enestående støtte og komfort. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn hele natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer, at din krop får den rette støtte, uanset om du sover på maven, ryggen eller siden. Topmadrassen er hudvenlig og behagelig at ligge på, og du vil elske den ekstra lag af komfort, den tilføjer til din søvnoplevelse.

Med en sengeramme lavet af massivt lærketræ og krydsfiner er denne seng både holdbar og smuk. Den mørkeblå farve tilføjer et strejf af elegance til ethvert soveværelse, mens det bløde fløjl inviterer dig til at slappe af og nyde søvnen i fulde drag.

Livet er for kort til dårlig søvn. Investér i din søvnkvalitet med vidaXL kontinentalsengen med madras. Oplev den ultimative komfort, stil og elegance i din egen seng hver nat. Søvn er vigtigt – så hvorfor ikke sove som kongelige?

Scroll to Top