vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrøn

2.922 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl mørkegrøn. Med ekstra komfort og stil til dit soveværelse. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695017 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i målene 90×190 cm i en smuk mørkegrøn fløjl er en sand drøm, der venter på at give dig den ultimative søvnoplevelse. Når det kommer til at investere i din søvnkomfort, fortjener du kun det bedste, og denne kontinentalseng leverer netop det.

Med sit bløde og luksuriøse fløjlsmateriale er denne seng ikke kun behagelig at ligge i, men den tilføjer også en elegant og sofistikeret touch til ethvert soveværelse. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position til læsning eller tv-kiggeri. Du vil aldrig mere behøve at føle ubehag, mens du sidder op i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer maksimal holdbarhed og tilpasningsevne. De absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig rolig og uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver den rette fasthed og stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, der er hudvenlig og åndbar, sikrer ekstra komfort og beskyttelse mod slid. Du vil føle dig som om du svæver på en sky, når du ligger på denne topmadras. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbnet emballage.

Denne kontinentalseng leveres med en solid sengeramme, en justerbar sengegavl, en komfortabel madras og en topmadras. Alt hvad du behøver for den perfekte søvnoplevelse samlet i ét møbel. Kombinationen af elegance, komfort og funktionalitet gør denne kontinentalseng til det ideelle valg for enhver, der værdsætter god nattesøvn og ønsker det bedste for deres soveværelse.

Giv dig selv den gave det er at sove som en konge eller dronning hver nat med vidaXL kontinentalsengen i mørkegrøn fløjl. Skab en oase af ro og velvære i dit soveværelse og lad dig indhylle i luksus og komfort, når du ligger dig til hvile på denne fantastiske seng. Drømmeland venter lige om hjørnet – hop ombord på komforttoget med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top