vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl lyserød

3.572 kr.

Skab et elegant soveværelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. En perfekt kombination af komfort og stil. Bestil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695871 Kategori:

Beskrivelse: Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en fortryllende lyserød fløjl. Denne seng er ikke blot et møbel, den er en oase af velvære og god søvn, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant og afslappende rum. Med sit bløde fløjlstekstil, der giver en følelse af luksus og komfort, omslutter sengen dig med blidhed og inviterer dig til en god nats søvn.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Madrassen med pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krop og absorberer støj og vibrationer, så du kan nyde en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte, der kombinerer stabilitet med komfort, er denne madras ideel for enhver sovestilling, især dem der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er beklædt med hudvenligt stof, der er blødt og behageligt mod din hud. Det slidstærke materiale sikrer langvarig komfort og beskyttelse af din madras. Den lyserøde fløjlsseng og de hvide accenter tilføjer et strejf af elegance til ethvert soveværelse og skaber en atmosfære af ro og velvære.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en ny seng, du får en oplevelse af ren luksus og komfort. Skab dit eget lille tilflugtssted med vidaXL kontinentalsengen og sæt kurs mod drømmeland med stil og elegance. Drøm sødt og vågn op frisk og veludhvilet med denne luksuriøse seng, der vil løfte dit soveværelse til nye højder af stil og komfort. Giv dig selv den gave, du fortjener, og oplev den ultimative søvn med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl i en fortryllende lyserød farve.

Scroll to Top