vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød

3.717 kr.

Oplev luksus med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl lyserød – en drøm af komfort og stil til din soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695877 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med en lækker lyserød fløjlsoverflade vil forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og luksuriøst oase. Designet med komfort og kvalitet for øje, denne seng er det ultimative valg for en god nattesøvn og en afslappende hvile. Den bløde fløjlsoverflade er ikke kun behagelig at røre ved, men tilføjer også en elegant og moderne touch til din indretning.

Sengen leveres med en justerbar sengegavl, så du kan tilpasse den til din præference og nyde den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket resulterer i en rolig og uforstyrret søvn.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver en ideel balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den særligt velegnet til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og tilføjer ekstra komfortlag til din soveoplevelse.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en behagelig og stilfuld seng, men også et møbel af høj kvalitet, der er designet til at vare i mange år fremover. Med en solid ramme af lærketræ og krydsfiner kan du være sikker på at investere i en seng, der kombinerer æstetik og funktionalitet på bedste vis.

Derudover medfølger en brugervenlig manual, der gør monteringen let og problemfri. Skab dit eget drømmeland med denne all-in-one kontinentalseng, der giver dig den ultimative komfort og stil i dit soveværelse. Gør dine nætter til noget helt særligt med denne luksuriøse og elegante kontinentalseng i lyserød fløjl.

Scroll to Top