vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkeblå

2.725 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse mørkeblå kontinentalseng fra vidaXL. Giver komfort og stil til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666477 Kategori:

Hvis du drømmer om en god nats søvn og ultimativ komfort, så er vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 80×200 cm i fløjl mørkeblå det perfekte valg for dig. Denne luksuriøse seng kombinerer stilfuldt design med praktisk funktionalitet og vil helt sikkert opgradere dit soveværelse til et oase af ro og afslapning.

Sengen er omgivet af blødt fløjl, som giver en behagelig og luksuriøs følelse, når du rører ved det. Fløjl er kendt for dets tætte og jævne fibre, hvilket gør det til det ideelle valg for en seng, der både er behagelig og smuk at se på. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din komfort og støtte, uanset om du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er madrassen perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver optimal stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, fuldender denne luksuriøse seng og sikrer, at du vågner op hver morgen frisk og veludhvilet. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Med en elegant mørkeblå farve og en solid konstruktion af lærketræ og krydsfiner vil denne kontinentalseng med sin imponerende størrelse på 203 x 83 x 78/88 cm (L x B x H) være det perfekte centrum i dit soveværelse. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til nem montering, herunder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras.

Giv dig selv den søvn, du fortjener, med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkeblå – en investering i din komfort og velvære, som du vil nyde i mange år fremover.

Scroll to Top