vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkeblå

2.922 kr.

Optimer din søvnoplevelse med vores luksuriøse mørkeblå kontinentalseng fra vidaXL. Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse. Besøg os nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666541 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i mørkeblå fløjl er det ultimative valg for dig, der længes efter en god nats søvn og uovertruffen komfort. Denne luksuriøse seng kombinerer æstetik og funktionalitet på en enestående måde, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning.

Sengens bløde fløjlsmateriale, lavet af 100 % polyester, vil forkæle dine sanser og tilføre en touch af elegance til dit rum. Fløjl er kendt for sin blødhed og luksuriøse tekstur, hvilket giver dig en fornemmelse af ren velvære, når du hviler dig på denne seng.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer optimal støtte og komfort hele natten. Den mellemhårde fasthed er ideel til dem, der foretrækker en mere stabil og støttende madras, og den hudvenlige topmadras tilføjer et ekstra lag af blødhed og komfort.

Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den bedste støtte, når du sidder op i sengen og slapper af med en god bog eller ser din yndlingsserie. Den solide konstruktion af massivt lærketræ og krydsfiner garanterer holdbarhed og langvarig brug, så du kan nyde denne seng i mange år fremover.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem og hurtig montering, og med sine generøse dimensioner på 203 x 103 x 78/88 cm (L x B x H) vil den tilføre dit soveværelse et strejf af moderne elegance og luksus.

Invester i din søvnkvalitet og velvære med vidaXL kontinentalsengen og oplev den ultimative komfort og afslapning hver eneste nat. Gør din søvn til en prioritet og lad denne smukke seng forvandle dit soveværelse til et rum, hvor du kan genoplade krop og sind.

Scroll to Top