vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkeblå

3.616 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores moderne kontinentalseng i fløjl. Luksuriøs komfort og stil til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666605 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm er det ultimative valg til dig, der ønsker en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser. Med en elegant mørkeblå fløjlsoverflade vil denne seng være en smuk og stilfuld tilføjelse til ethvert soveværelse.

Fløjlsmaterialet tilføjer en ekstra dimension af komfort og luksus til din soveoplevelse. Den bløde og behagelige overflade inviterer dig til at synke ned i sengen og slappe af efter en lang dag. Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer maksimal støtte og tilpasning til din krop. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker en fastere madras, men stadig ønsker optimal komfort. Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk, tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse til din soveoplevelse.

Denne kontinentalseng leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, alt hvad du behøver for at skabe dit eget soveparadis. Mål: 203 x 147 x 78/88 cm (seng), 140 x 200 x 20 cm (madras), 140 x 200 x 5 cm (topmadras).

Giv dig selv den forkælelse og komfort, du fortjener, med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig fordybe i luksusen og få en god natssøvn hver eneste nat. Din krop og sind vil takke dig for det. Bestil i dag og oplev den ultimative soveoplevelse med denne fantastiske kontinentalseng med madras.

Scroll to Top