vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød

3.616 kr.

Oplev luksus og komfort med vores kontinentalseng i blød lyserød fløjl. En perfekt kombination af stil og kvalitet til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666606 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL vil give dig den ultimative søvnoplevelse med dens luksuriøse design og høje komfortniveau. Med en blød fløjlsoverflade i en elegant lyserød farve vil denne seng ikke kun være et perfekt tilvalg til dit soveværelse, men også tilføje et strejf af stil og elegance.

Sengens sengegavl kan nemt justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en behagelig søvn og fantastisk støtte til din krop. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til enhver sovestilling og vil sikre, at du vågner op veludhvilet og klar til en ny dag.

Topmadrassen tilføjer ekstra komfortlag og beskyttelse mod slid, samtidig med at den er hudvenlig og blød at ligge på. Denne kontinentalseng er ikke kun en investering i din søvnkomfort, men også i dit velvære.

Med en solid konstruktion af fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner kan denne seng holde i mange år og vil være et centralt element i dit soveværelse. Pakken indeholder alt, hvad du skal bruge til nem og hurtig montering, så du kan komme til at nyde din nye kontinentalseng med det samme.

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL og oplev, hvordan en god nattesøvn kan forvandle din hverdag. Tag kontrol over din søvnkvalitet og invester i dette kvalitetsprodukt, der vil sikre dig en himmelsk hvileoplevelse hver nat. Gør din søvn til en prioritet og forkæl dig selv med denne enestående kontinentalseng, som kun venter på at blive dit nye yndlingsmøbel i hjemmet.

Scroll to Top