vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkeblå

4.256 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores fløjlsmøbel i mørkeblå nuance. Opgrader din søvn med denne lækre kontinentalseng i 180×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666640 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL er den ultimative luksus, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning. Med dimensionerne 180×200 cm og i en elegant fløjl i mørkeblå farve, tilbyder denne seng ikke kun et stilfuldt udseende, men også en utrolig komfortabel søvnoplevelse.

Den bløde fløjlsbetræk føles luksuriøst mod huden og tilføjer et strejf af elegance til indretningen i dit soveværelse. Sengens sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op og læse en god bog eller se dine foretrukne tv-programmer.

Madrasen med pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krop og sikre en optimal støtte og komfort hele natten. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, hvilket betyder, at du og din partner kan sove uforstyrret uanset søvnstilling. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven eller ryggen.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld af skum, tilføjer ekstra komfort lag på din soveoplevelse. Den leveres som en komplet pakke med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, og med den medfølgende brugermanual er monteringen hurtig og enkel.

Vælg denne vidaXL kontinentalseng for at tilføje en følelse af luksus og komfort til dit soveværelse. Med sit stilfulde design og fokus på detaljer er denne seng det perfekte valg for dig, der søger en god nats søvn i et elegant og komfortabelt miljø. Oplev den ultimative søvnkomfort med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top