vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrøn

4.833 kr.

Lad dig forkæle med luksus og komfort med vores fløjlsbløde kontinentalseng i elegant mørkegrøn farve. Med målene 200×200 cm tilbyder den rigelig plads til en god nats søvn. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666668 Kategori:

Denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg, når det drejer sig om komfortabel og stilfuld søvn. Med en størrelse på 200×200 cm og i en elegant mørkegrøn fløjl, giver denne seng dig ikke kun en god nattesøvn, men også en smuk og luksuriøs tilføjelse til dit soveværelse.

Den bløde fløjlsmateriale tilføjer en følelse af luksus og komfort, mens den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen. Den medfølgende madras har individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød for en fredelig søvnoplevelse.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver den rette kombination af stabilitet og komfort, ideel til dem, der sover på maven. Topmadrassen er hudvenlig og sikrer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun funktionel, men også stilfuldt designet med flotte detaljer og en holdbar konstruktion af lærketræ og krydsfiner. Pakken indeholder alt, hvad du behøver for nem montering, og hver del er af høj kvalitet og designet til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse.

Med denne vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i fløjl mørkegrøn, investerer du i din søvn og velvære. Giv dig selv den luksus, du fortjener, og skab dit drømmesoveværelse med denne elegante og komfortable kontinentalseng.

Scroll to Top