vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød

3.635 kr.

Oplev luksus og komfort med vores fløjlkontinentalseng i lyserød. Den perfekte kombination af stil og afslapning til enhver soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693765 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras i lyserød fløjl er en drøm for enhver, der ønsker at forvandle sit soveværelse til et stilfuldt og komfortabelt rum. Denne luksuriøse seng kombinerer elegance, komfort og funktionalitet på en perfekt måde.

Det bløde fløjlsmateriale, der dækker sengen, tilføjer en subtil touch af luksus og komfort. Fløjlet er ikke kun behageligt at røre ved, men det giver også en varm og indbydende atmosfære i rummet. Forestil dig at falde i søvn omgivet af blødhed og skønhed – det er en drøm, der kan blive til virkelighed med denne kontinentalseng.

Sengen kommer med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Sengegavlen er ikke kun en smuk detalje, men den giver også en fremragende støtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Det er den perfekte kombination af stil og funktionalitet.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig kroppens form og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der passer til både dem, der sover på maven og dem, der foretrækker en fastere soveoplevelse.

Topmadrassen, der fuldender denne seng, er hudvenlig og blød at ligge på. Den beskytter madrassen og tilføjer en ekstra komfortabel lag til din soveoplevelse. Med denne kontinentalseng får du ikke kun en smuk og elegant seng, men også en seng, der er designet til at give dig den bedst mulige søvnkvalitet.

Samlet set er vidaXL kontinentalsengen med madras i lyserød fløjl en perfekt kombination af stil, komfort og funktionalitet. Med denne seng kan du forvandle dit soveværelse til en oase af ro og skønhed, hvor du kan slappe af og nyde en god nats søvn. Lad denne smukke seng være det centrale element i dit soveværelse og oplev, hvordan den kan forvandle dit rum og din søvnkvalitet.

Scroll to Top