vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkeblå

4.119 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vidaXL kontinentalsengen i elegant mørkeblå fløjl, perfekt til at skabe en stilfuld og afslappende atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693793 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 160×200 cm er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Denne elegante seng vil ikke kun forvandle dit soveværelse, men den vil også give dig den bedste søvnoplevelse, du nogensinde har haft.

Sengens bløde fløjlsmateriale i en fortryllende mørkeblå farve oser af luksus og elegance. Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige touch, hvilket skaber en indbydende atmosfære i rummet. Det gør det til det ideelle valg for dig, der ønsker en seng, der ikke kun er komfortabel, men også smuk at se på.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer til dine behov og præferencer. Uanset om du foretrækker at læse en god bog i sengen eller se dine yndlingsserier på tv, vil sengegavlen give dig den perfekte støtte og komfort.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der tilbyder enestående støtte og komfort. Disse individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn. Med en middelhård støtte er madrassen ideel til enhver sovestilling, hvilket giver dig den perfekte kombination af stabilitet og blødhed.

Topmadrassen er hudvenlig og sikrer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Betrækket er lavet af slidstærkt stof, der er behageligt mod huden og let at rengøre.

Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen en leg, så du kan nyde din nye kontinentalseng på ingen tid.

Med sengens dimensioner på 203 x 163 x 78/88 cm og madrassens generøse størrelse på 160 x 200 x 20 cm vil du opleve en fredfyldt og behagelig søvn hver eneste nat. Pakken indeholder alt hvad du skal bruge for at samle din nye favorit seng: en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras.

Oplev den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet med vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkeblå fløjl. Gør din søvnoplevelse til noget særligt med denne fortryllende seng, der vil være kronen på værket i dit soveværelse.

Scroll to Top