vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkeblå

2.938 kr.

Skab luksus i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng i mørkeblå fløjl. Komfort og stil i ét – gør din søvnoplevelse perfekt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666739 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse hver eneste nat. Sengen er udstyret med en blød fløjlsoverflade, der føles luksuriøs og behagelig mod huden. Det bløde fløjlstæppe skaber en indbydende atmosfære og tilføjer et strejf af elegance til ethvert soveværelse.

En af de mest imponerende egenskaber ved denne kontinentalseng er den medfølgende madras med pocketfjedre. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til kroppens konturer og sørger for en optimal støtte og komfort hele natten. Med en mellemhård fasthed er madrassen ideel til dem, der foretrækker en stabil og behagelig liggeposition.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun et stilfuldt tilbehør, men også praktisk, da den kan justeres i højden for at give ekstra støtte, når du sidder op og læser eller ser tv i sengen. Den hudvenlige topmadras sikrer en ekstra lag af komfort og beskyttelse mod slid, samtidig med at den er let at rengøre og vedligeholde.

Med en sengeramme af massivt lærketræ og krydsfiner samt konstrueret træ er denne kontinentalseng både holdbar og stilfuld. Den mørkeblå farve tilføjer en sofistikeret touch til enhver soveværelsesindretning. Med dimensioner på 203 x 103 x 78/88 cm (L x B x H) passer denne kontinentalseng perfekt til en 100×200 cm madras og vil være et smukt centrum i ethvert soveværelse.

Sæt gang i din rejse mod bedre søvn med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Oplev en ny standard for komfort og stil med dette elegant designede møbel, der er skabt til at give dig en god nats søvn og en følelse af velvære hver eneste dag. Livet er for kort til dårlig søvn – invester i din komfort og velvære med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top