vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl sort

3.598 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores elegant designede kontinentalseng i fløjl. Få en luksuriøs og behagelig søvn hver nat. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666772 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl sort

Drømmer du om en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser? Så er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit elegante design og høje komfortniveau vil denne seng revolutionere din søvnoplevelse.

Den bløde fløjlsoverflade af sengen er ikke kun behagelig at røre ved, men tilføjer også en touch af elegance til dit soveværelse. Fløjl er kendt for sine bløde og luksuriøse egenskaber, og med denne seng kan du opleve ren forkælelse hver gang du lægger dig til ro.

Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der giver optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Med mulighed for at tilpasse højden på sengegavlen kan du skabe den perfekte komfortoplevelse, der passer til dine behov.

Madrasen på denne kontinentalseng er en sand drøm i sig selv. Med indbyggede pocketfjedre tilbyder den enestående kvalitet, holdbarhed og støtte til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn gennem hele natten.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver en stabil og behagelig liggeflade, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras, samtidig med at den er hudvenlig og behagelig mod huden.

Denne fantastiske kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til en god nats søvn. Med en solid sengeramme, justerbar sengegavl, madras og topmadras er denne seng det ultimative valg for folk, der værdsætter kvalitet, komfort og luksus.

Giv dig selv den gave det er at sove i en vidunderlig kontinentalseng fra vidaXL, hvor komforten og skønheden forenes for at skabe den ultimative soveoplevelse. Sov godt og vågn op frisk og veludhvilet hver eneste morgen med denne enestående seng i dit hjem.

Scroll to Top