vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn

3.632 kr.

Oplev ultimativ luksus med vores vidaXL kontinentalseng i smuk mørkegrøn fløjl. Den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet til din søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666773 Kategori:

Præsentér dine nætter med en luksuriøs oplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i en fortryllende mørkegrøn farve. Denne seng er ikke kun et møbel, men en oase af komfort og stil i dit soveværelse.

Sengen er omhyggeligt designet med lækker fløjlstekstur, der føles blød og behagelig mod huden. Fløjl er kendt for sit luksuriøse udseende og blødhed, der skaber en inviterende atmosfære i dit soveværelse.

Med en justerbar sengegavl får du ikke kun et elegant look, men også den perfekte støtte, når du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen. Sengegavlen tilbyder både stil og funktionalitet, så du kan nyde din tid i sengen endnu mere.

Denne kontinentalseng leveres med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krops konturer og sikrer en optimal støtte under hele nattens søvn. De pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en fredelig og uforstyrret søvn.

Med en mellemhård støtte vil denne madras give dig den perfekte balance mellem fasthed og komfort. Uanset om du foretrækker at sove på maven, ryggen eller siden, vil denne madras støtte din krop på den helt rigtige måde.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er ikke kun hudvenlig, men også ekstra blød og behagelig. Med sit slidstærke betræk og fyld af blødt skum giver topmadrassen en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse.

Livet er for kort til dårlige søvnoplevelser. Forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i en fortryllende mørkegrøn farve og lad dine nætter blive fyldt med komfort, stil og luksus.

Scroll to Top