vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder grå

3.878 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores stilfulde kontinentalseng i kunstlæder. Få komfort og elegance i ét produkt. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335665648 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i elegant grå kunstlæder er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og holdbarhed i din seng. Sengens slidstærke kunstlæder af høj kvalitet giver ikke kun et luksuriøst udseende, men er også nem at rengøre, hvilket gør det til et ideelt valg for travle mennesker.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du læser eller ser fjernsyn i sengen, og den tilføjer samtidig et elegante touch til din soveværelsesindretning. Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet, lang holdbarhed og optimal støtte til din krop under søvnen. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Den bløde og behagelige overflade inviterer dig til en rolig og afslappende søvnoplevelse hver nat. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Med en solid konstruktion og enkel montering er denne kontinentalseng den perfekte kombination af funktionalitet og stil. Så tag springet og invester i din søvnkomfort og velvære med denne vidaXL kontinentalseng med madras. Din krop vil takke dig for det hver eneste nat.

Scroll to Top