vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder grå

4.603 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i grå kunstlæder. Skab elegance og komfort i dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795374 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm kunstlæder grå

Få en god nats søvn med vores elegante kontinentalseng i kunstlæder i en smuk grå farve. Denne seng er designet til at tilbyde maksimal komfort og afslapning, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Det slidstærke kunstlæder af høj kvalitet giver sengen et luksuriøst udseende samtidig med, at det er nemt at rengøre med en fugtig klud. Med en justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din siddende position i sengen, hvilket giver optimal støtte til din ryg, når du læser eller ser tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, som sikrer høj holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket minimerer forstyrrelser og sikrer en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er madrassen perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stofbetræk, som er blødt og behageligt mod huden. Denne ekstra lag tilføjer en ekstra komfortabel følelse til din søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Produktet leveres med en brugervenlig manual til nem montering.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng, som ikke kun tilføjer stil til dit soveværelse, men også giver dig den bedste søvnoplevelse. Med dette syslede design og høje kvalitet er denne seng den ultimative investering i din søvnkvalitet og velvære.

Scroll to Top