vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

2.939 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant sort stof. Skab din drømmesøvn i nat. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766004 Kategori:

Den sorte vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en perfekt nats søvn kombineret med stilfuldt design og holdbarhed. Denne seng er skabt til at skabe en atmosfære af komfort og velvære i dit soveværelse.

Med sit slidstærke stof i en elegant sort farve, tilbyder denne kontinentalseng ikke kun maksimal komfort, men også et enkelt og rent look, der vil passe perfekt ind i enhver indretning. Stoffet er åndbart og slides ikke let, hvilket sikrer dig en seng af høj kvalitet, der vil vare i mange år fremover.

Den medfølgende sengegavl er ikke blot et praktisk element, men også en stilfuld tilføjelse til sengens design. Med mulighed for at justere sengegavlen i højden får du den perfekte støtte til at nyde en god bog eller se dine favoritprogrammer i sengen.

Madrasen med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet, der sikrer dig en behagelig og tilpasselig liggeoplevelse. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket minimerer forstyrrelser om natten og giver dig en uforstyrret søvn.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer, at din krop får den rette støtte og komfort gennem hele natten. Perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven eller ønsker en stabil og behagelig liggeposition.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og komfort til din liggeoplevelse. Den slidstærke topmadras beskytter din madras og sikrer, at du kan nyde din seng i mange år fremover.

OBS: For din hygiejne og sikkerhed kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Med en medfølgende brugermanual er monteringen af sengen enkel og nem. Skab dit eget lille oase af ro og velvære med denne vidaXL kontinentalseng og nyd en god nats søvn hver eneste nat.

Scroll to Top