vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof cremefarvet

5.850 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Prøv vores komfortable 200×200 cm seng i smukt cremefarvet stof i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762635 Kategori:

vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i stof, cremefarvet, giver dig en unik mulighed for at opleve den ultimative komfort og luksus i dit soveværelse. Med en kombination af stilfuldt design og ekstraordinær funktionalitet er denne kontinentalseng det perfekte valg for enhver, der værdsætter en god nats søvn.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarve tilføjer et elegant touch til dit soveværelse og sikrer både åndbarhed og holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at finde den perfekte position til at slappe af, læse eller se tv. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, kan du nyde en behagelig og støttende søvnoplevelse hver nat. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket minimerer forstyrrelser og sikrer rolig søvn.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver optimal komfort og stabilitet, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde fyld, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng.

Med en overordnet dimension på 203 x 203 x 118/128 cm (L x B x H) er denne kontinentalseng rummelig nok til at give dig og din partner rigelig plads til en god nats søvn. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til nem montering, så du hurtigt kan nyde fordelene ved denne luksuriøse seng.

Invester i din søvnkvalitet og oplev en ny følelse af velvære med vidaXL kontinentalsengen med madras i stof, cremefarvet. Skab dit eget personlige oase af komfort og stil i soveværelset med denne elegante og funktionelle seng, der vil gøre dine nætter til et sandt tilflugtssted for hvile og afslapning.

Scroll to Top