vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

3.515 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i elegant mørkebrun stof. Sovekomfort og stil i én.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334760688 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm er selve inkarnationen af en drømmeseng, der ikke blot lover, men også leverer en nats søvn i ypperste klasse. Lad dig fordybe i en verden af ultimativ komfort og velvære med denne fantastiske seng, der er skabt til at være et tilflugtssted for din krop og sind.

Denne kontinentalseng er en perfekt blanding af stil, funktionalitet og holdbarhed. Den er designet med et slidstærkt stof i en elegant mørkebrun farve, der både tilfører rummet en sofistikeret atmosfære og sikrer en lang levetid. Stoffet er åndbart, hvilket bidrager til en frisk og behagelig søvnoplevelse, selv på varme nætter.

En af de mest imponerende funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der kan tilpasses din foretrukne højde. Denne funktion giver dig mulighed for at skabe den perfekte støtte til din ryg, uanset om du foretrækker at læse en god bog i sengen eller se dine yndlingsserier på tv.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop. Disse pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten.

Madrasens mellemhårde fasthed er designet til at give dig den rette balance mellem stabilitet og komfort. Uanset om du foretrækker at sove på maven eller ryggen, vil denne madras støtte din krop på en behagelig og ergonomisk korrekt måde.

Topmadrassen, der følger med sengen, er betrukket med et hudvenligt stof, der gør den blød og behagelig at ligge på. Denne topmadras tilføjer et ekstra lag af komfort og beskyttelse til din madras, samtidig med at den sikrer, at du får en hygiejnisk og behagelig søvnoplevelse hver nat.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet. For din bekvemmelighed medfølger en brugervenlig manual til nem montering af kontinentalsengen.

Med sit elegante design, uovertrufne komfort og holdbare materialer er vidaXL kontinentalsengen med madras et investering i din velvære og søvnkvalitet. Lad drømmene bringe dig til denne oase af ro og komfort, hvor hver nætters søvn bliver en sand fornøjelse. Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvn – din krop og sind vil takke dig.

Scroll to Top