vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

5.900 kr.

Få luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i elegant gråbrun stof. Ideel til en god nats søvn i stor stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733495 Kategori:

Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm i en smuk gråbrun farve, kan du se frem til en uforglemmelig søvnoplevelse hver eneste nat. Denne kontinentalseng er designet med fokus på komfort, kvalitet og funktionalitet, alt sammen i én pakke.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved denne seng er det slidstærke stof, der ikke kun tilføjer en touch af elegance til dit soveværelse, men som også er åndbart og yderst modstandsdygtigt. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden og giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at læse en god bog eller se din yndlingsserie i sengen.

Den medfølgende madras er indrettet med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop på den mest behagelige måde muligt. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en rolig søvn helt igennem. Madrassen er designet med en mellemhård støtte, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der følger med, er ikke kun hudvenlig og blød, men bidrager også til en ekstra lag af komfort og støtte. Det slidstærke betræk sikrer, at din seng forbliver i perfekt stand i lang tid. Bemærk venligst, af hensyn til hygiejne, kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet.

Hver detalje ved denne vidaXL kontinentalseng er nøje gennemtænkt for at give dig den ultimative søvnoplevelse. Uanset om du ønsker en seng til afslapning eller en forbedret nattesøvn, så er denne kontinentalseng det perfekte valg til dig. Drøm sødt og vågn op frisk og veludhvilet med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top