vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof gråbrun

3.300 kr.

Få luksuriøs komfort i hverdagen med vores vidaXL kontinentalseng. Elegant design, luksuriøs polstring og optimal støtte giver dig den bedste søvnoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759340 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk gråbrun farve er det ultimative valg, når du ønsker en god nats søvn kombineret med stilfuldt design. Med sit slidstærke stof og justerbare sengegavl giver denne seng dig ikke kun optimal komfort, men også et æstetisk tiltalende udseende i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras, der har individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer langvarig holdbarhed og fantastisk tilpasningsevne. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt for dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker stabil rygstøtte uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, der har et hudvenligt stofbetræk og fyld af blødt skum, tilføjer ekstra komfortlag til din søvnoplevelse. Denne seng er ikke kun praktisk, men også designet med din komfort i tankerne.

Den gråbrune farve og det enkle design af denne kontinentalseng gør den let at integrere i enhver indretning. Uanset om du vælger at bruge den i et moderne eller traditionelt soveværelse, vil denne seng med sit elegante udseende helt sikkert tilføre et strejf af luksus til rummet.

Med en solid konstruktion af materialer som stof, massivt lærketræ og krydsfiner er denne kontinentalseng ikke bare smuk, men også holdbar og pålidelig. Så lad dig fordybe i en dyb og afslappende søvnoplevelse hver aften med vidaXL kontinentalsengen med madras i gråbrun, der kombinerer komfort, kvalitet og stil på en sublim måde.

Scroll to Top