vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort

5.427 kr.

Få en luksuriøs nattesøvn med vores kingsize kontinentalseng. Elegant design, komfortabel polstring og holdbar kvalitet til den bedste søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733229 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm er det ultimative valg for dem, der ønsker en dyb og forfriskende søvnoplevelse hver nat. Denne eksklusive seng kombinerer stilfuldt design med enestående komfort for at sikre, at du vågner op veludhvilet og klar til dagen.

Udført i slidstærkt stof i en elegant sort farve, tilføjer denne kontinentalseng både funktionalitet og æstetik til dit soveværelse. Stoffet er ikke kun åndbart, men også yderst holdbart, hvilket sikrer langvarig glæde af sengen.

Sengen kommer med en praktisk justerbar sengegavl, der kan tilpasses i højden efter dine behov. Denne sengegavl giver ikke kun en stilfuld detalje til sengen, men tilbyder også fremragende rygstøtte, når du bekvemt sidder op og læser eller ser tv.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og stød, så du forbliver uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte giver madrassen den perfekte kombination af stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen har et hudvenligt stofbetræk og et fyld af blødt skum, der tilføjer ekstra komfortlag til din søvnoplevelse. Med denne topmadras får du den ekstra luksuriøse fornemmelse, der fuldender din søvnoplevelse.

Ved køb af denne vidaXL kontinentalseng med madras får du ikke kun en luksuriøs og komfortabel seng, men også et produkt af høj kvalitet, der er designet til at holde i mange år fremover. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med denne elegante og komfortable kontinentalseng.

Scroll to Top