vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

5.731 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i elegant gråbrun stof. Oplev den ultimative søvnoplevelse i stor stil 200×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334733231 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm i en elegant gråbrun farve er ikke bare en seng – det er det ultimative sted for fordybelse og afslapning. Med sit enkle og rene design passer denne seng ind i enhver moderne eller klassisk soveværelsesindretning.

Sengen er konstrueret med et slidstærkt stof, der ikke blot ser godt ud, men også er åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position for at læse eller se tv komfortabelt.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og stød, hvilket giver dig en ustøttet og fredelig søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet kombineret med komfort.

Topmadrassen, der har et hudvenligt og blødt betræk, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din soveoplevelse.

Denne kontinentalseng giver dig ikke kun en god nats søvn, men er også et smukt og praktisk tilføjelse til dit soveværelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Så invester i din søvnkvalitet og i dit soveværelses udseende med denne elegante vidaXL kontinentalseng med madras. Tag dig tid til at værdsætte din nattesøvn og oplev den ultimative komfort og afslapning, du fortjener efter en lang dag. Din søvn er vigtig, så hvorfor ikke give dig selv den bedste støtte og komfort muligt med denne fantastiske kontinentalseng? Din fremtidige selv vil takke dig for det.

Scroll to Top