vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof sort

2.997 kr.

Oplev himmelsk komfort og stil med vores luksuriøse 90×200 cm kontinentalseng i sort stof fra vidaXL. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759633 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm i elegant sort stof er det ultimative valg for dig, der søger den perfekte kombination af stil, komfort og funktionalitet til din soveværelse. Med denne luksuriøse seng er en god nats søvn garanteret.

Stoffet, der er brugt til sengen, har ikke kun et stilfuldt og rent udseende, men det er også åndbart og utroligt slidstærkt, så du kan nyde sengens skønhed i lang tid fremover. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til din krop og giver optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

En af nøglekomponenterne i denne kontinentalseng er madrassen med pocketfjedre. Disse individuelle pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og evnen til at absorbere støj og stød, hvilket sikrer rolig og uforstyrret søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der skaber en perfekt balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til enhver sovestilling.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er ikke kun hudvenlig og behagelig at ligge på, men den forlænger også levetiden på din madras ved at beskytte den mod slitage. Det hele pakket ind i en brugervenlig manual for nem montering, så du hurtigt kan nyde fordelene ved denne luksuriøse seng.

Invester i din søvn og velvære med denne vidaXL kontinentalseng, der både imponerer med sit stilfulde design og sin enestående komfort. Gør din seng til et fristed, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier hver nat.

Scroll to Top