vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

5.071 kr.

Opgradér din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. 160×200 cm sort stof, optimal komfort og stilfuldt design. Køb nu og sov som en konge.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334760524 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en perfekt kombination af stil, komfort og holdbarhed. Denne luksuriøse seng er designet til at give dig en uovertruffen søvnoplevelse hver eneste nat.

Med sit stilfulde sort stofbeklædning tilføjer denne kontinentalseng et strejf af elegance til ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer, at sengen ser fantastisk ud i mange år frem.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den mest behagelige position, uanset om du vil læse, se tv eller bare slappe af. Sengegavlen giver også en fremragende støtte til din ryg, hvilket gør den ideel til de lange aftener i sengen.

Madrasen, der er udstyret med individuelle pocketfjedre, tilbyder enestående komfort og støtte. Med sin mellemhårde fasthed er denne madras perfekt til dem, der foretrækker en stabil og komfortabel sovestilling, især for dem der sover på maven.

Topmadrassen, lavet af hudvenligt stofbetræk og fyldt med blødt skum, tilføjer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse. Den er designet til at beskytte madrassen og holde den i topform i mange år frem.

Denne kontinentalseng leveres i en pakke, der indeholder alt hvad du behøver for at samle den nemt og hurtigt. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er blevet åbnet.

Skab dit eget private luksuriøse fristed med vidaXL kontinentalsengen og få den ultimative følelse af afslapning og velvære hver nat. Gør din søvn til en prioritet og invester i din sundhed og velbefindende med denne enestående seng, der kombinerer stil, komfort og kvalitet på en enestående måde.

Scroll to Top