vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl lyserød

3.601 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i lyserød fløjl. En blød madras sikrer en god nattesøvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731118 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med en madras på 140×190 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en dyb og behagelig søvnoplevelse hver nat. Med sit elegante lyserøde fløjlstof tilføjer dette sengesæt et strejf af luksus og raffinement til dit soveværelse.

Sengen kommer med en justerbar sengegavl, der ikke kun er praktisk, men også yder en behagelig støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop perfekt. Dette sikrer ikke kun en støjsvag søvn, men også en optimal støtte og komfort hele natten.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer samtidig stabilitet og en god nats søvn. Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra komfort og beskyttelse, hvilket gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig.

Sengen er fremstillet af holdbare materialer som fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, der sikrer lang holdbarhed og en stilfuld fremtoning i dit soveværelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Dette sengesæt er ikke kun en investering i din søvnkvalitet, men også i dit hjemmemiljø. Med en elegant lyserød farve og en luksuriøs finish vil denne kontinentalseng medføre et strejf af elegance og stil til dit soveværelse. Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet og vågn op frisk og veludhvilet hver eneste dag med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top