vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lyserød

4.250 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. En perfekt kombination af stil, komfort og kvalitet til din gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731153 Kategori:

Den fløjlsbløde 160×200 kontinentalseng med lyserød madras fra vidaXL bringer en drømmende elegance ind i dit soveværelse. Den bløde og luksuriøse fløjlsmateriale giver ikke kun en behagelig fornemmelse, men tilføjer også et strejf af glamour til din indretning. Med muligheden for at justere hovedgærdet kan du skabe den perfekte støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og læse din yndlingsbog eller se din foretrukne serie. Den individuelle pocketfjedrede madras sikrer en høj kvalitet og en tilpasningsdygtig støtte, som absorberer støj og stød, hvilket skaber den ideelle base for en god nattesøvn.

Den mellemhårde støtte giver dig den optimale stabilitet og komfort, hvilket gør denne seng perfekt til mave-sovende individer. Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men tilføjer også den ekstra komfort, der sikrer en rolig og forfriskende søvnoplevelse. Den lyserøde farve tilføjer en feminin og elegant touch til værelset, hvilket gør denne seng til det ultimative centrum for afslapning og stil.

Målt til perfektion i dimensionerne 203 x 163 x 78/88 cm for sengen, 160 x 200 x 20 cm for madrassen og 160 x 200 x 5 cm for topmadrassen, dette sæt vil passe perfekt ind i ethvert soveværelse. Med hvert element pakket sikkert, kommer denne kontinentalseng med en brugervenlig manual, der gør monteringen en leg. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Livet er for kort til dårlig søvn. Giv dig selv den luksuriøse behandling, du fortjener med vidaXL kontinentalsengen med madras i elegant lyserød fløjl. Skab dit eget drømmeunivers med stil, komfort og æstetik i centrum. Lad vidaXL kontinentalsengen forvandle dit soveværelse til et personligt tilflugtssted, hvor skønhed og komfort forenes på smukkeste vis.

Scroll to Top