vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrøn

4.894 kr.

Få ultimativ komfort og stil i soveværelset med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Oplev drømmeland i en elegant mørkegrøn farve.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731186 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrøn
Pris: 4425,00 DKK

Drømmer du om en god nats søvn fyldt med luksus og komfort? Så er denne vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl den ultimative løsning for dig. Med sit elegante design og imponerende funktionalitet vil denne seng være det perfekte centrum for dit soveværelse.

Sengen er betrukket med blød fløjl, der føles skønt mod huden og tilføjer et strejf af glamour til dit hjem. Sengegavlen er justerbar i højden, så du kan tilpasse den til dine behov og nyde den ekstra støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer optimal støtte og komfort. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket sikrer en forstyrrelsesfri søvn. Madrassen har en mellemhård komfort, der giver stabilitet og støtte uden at gå på kompromis med din komfort.

Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, hvilket sikrer dig en behagelig søvnoplevelse hver eneste nat. Den slidstærke topmadras beskytter din madras og er let at rengøre.

Denne kontinentalseng er fremstillet af holdbare materialer, herunder massivt lærketræ og konstrueret træ, der sikrer langvarig holdbarhed. Med målene 203 x 203 x 78/88 cm (L x B x H) og en flot mørkegrøn farve vil denne seng bidrage til at skabe en luksuriøs atmosfære i dit soveværelse.

Tag springet og invester i din søvn med denne elegante og komfortable kontinentalseng fra vidaXL. Du vil ikke kun få en seng, men en oplevelse af ren velvære og afslapning hver nat. Lad drømmene føre dig til en dyb og forfriskende søvnoplevelse med denne luksuriøse kontinentalseng.

Scroll to Top