vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkeblå

4.635 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkeblå fløjl på 200×200 cm. Oplev komfort og elegance på én gang.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731187 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 200×200 cm er det ultimative valg for dig, der værdsætter komfort og stil i din soveværelse. Med dens elegante design og luksuriøse fløjlstextur i en smuk mørkeblå farve vil denne seng ikke blot forbedre din søvnkvalitet, men også tilføje et strejf af elegance til dit soveværelse.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der giver fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie. Den medfølgende madras kommer med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og en tilpassende støtte til din krop. Den mellemhårde støtte på madrassen giver den rette fasthed, samtidig med at den sikrer stabilitet og komfort hele natten.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld af skum, tilføjer en ekstralag af komfort og beskyttelse til din soveoplevelse. Med denne seng får du ikke kun en god nats søvn, men også en stilig og moderne møbel i dit soveværelse.

Sengen er fremstillet af materialer af høj kvalitet, herunder fløjl (100 % polyester), massivt lærketræ og krydsfiner, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Med en mål på 203 x 203 x 78/88 cm (L x B x H) og to medfølgende madrasser samt en topmadras, får du alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte soveoase.

Vælg denne vidaXL kontinentalseng med madras i mørkeblå fløjl for at opleve en ny standard af komfort, stil og elegance i dit soveværelse. Giv dig selv den ultimative luksus med denne seng, der vil sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet hver eneste dag. Din søvn er vigtig, og denne seng gør det til en fornøjelse at falde i søvn og vågne op til en ny dag.

Scroll to Top