vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl lyserød

3.660 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores elegante kontinentalseng i lyserød fløjl. Tilbyder ultimativ komfort og stil med madras i topkvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334729006 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Sengen er ikke blot designet til at forbedre din søvnkvalitet, men den tilføjer også et strejf af elegance og luksus til dit hjem.

Den bløde fløjlstekstur på sengen er ikke kun behagelig at røre ved, men den tilføjer også en sofistikeret og moderne touch til rummet. Du vil elske at krybe ned i sengen efter en lang dag og lade dig omslutte af den luksuriøse fløjlopplevelse.

Sengens sengegavl er ikke kun et dekorativt element, men det tilbyder også praktisk funktionalitet. Du kan justere højden på sengegavlen, så den passer til din komfort og giver den rette støtte, når du sidder op i sengen. Dette gør det til det ideelle sted at læse en bog eller se dine yndlingsfilm.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket betyder, at dine bevægelser om natten ikke vil forstyrre din søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, som er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen på sengen er hudvenlig og sørger for ekstra komfort og beskyttelse. Den bløde stofbetræk føles behagelig mod huden og sikrer en god nattesøvn. Du behøver ikke bekymre dig om hygiejne, da topmadrassen er let at rengøre og vedligeholde.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun et møbel af høj kvalitet og funktionalitet, men også et stilfuldt og elegant element i dit soveværelse. Sengen leveres med en detaljeret brugermanual, så du nemt kan samle den og nyde alle dens fordele. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top