vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkeblå

3.660 kr.

Få din bedste søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng. Luksuriøs fløjl i mørkeblå farve, 140×200 cm madras for ultimativ komfort. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334729011 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkeblå 140×200 cm er et sandt mesterværk inden for sovende komfort. Denne seng er designet til at give dig den ultimative afslapning og en dyb og forfriskende søvnoplevelse hver nat.

Det bløde og lækre fløjlstof, der er brugt til denne seng, er kendt for sin behagelige og luksuriøse tekstur. Når du ligger i sengen, vil du straks mærke den bløde berøring, der omfavner dig og skaber en følelse af velvære.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Denne sengegavl giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie på tv. Komforten er i top, uanset hvad du laver i sengen.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer både holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket resulterer i en rolig og uforstyrret søvn hele natten.

Med en mellemhård støtte egner denne madras sig perfekt til dem, der sover på maven og har brug for ekstra stabilitet og komfort. Du kan være sikker på at vågne op veludhvilet og klar til en ny dag efter en nat på denne fantastiske madras.

Topmadrassen, der følger med sengen, er hudvenlig og ekstra blød. Den beskytter sengen og tilføjer en ekstra lag af komfort til din soveoplevelse.

Denne vidaXL kontinentalseng med madras er det perfekte valg for dig, der ønsker en seng af høj kvalitet, stilfuldt design og usammenlignelig komfort. Sørg for at investere i din søvn og velvære med denne fantastiske seng, der vil give dig nætter fyldt med sød søvn og velbehag.

Scroll to Top