vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lyserød

4.230 kr.

Få en god nats søvn med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Skab en elegant og behagelig atmosfære i soveværelset. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334729041 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er det perfekte valg for enhver, der søger ultimativ komfort og stilfuldt design i soveværelset. Med en størrelse på 160×200 cm og en smuk lyserød fløjlsoverflade vil denne seng med garanti tilføje et strejf af elegance til dit rum.

Fløjlsmaterialet er ikke kun utroligt blødt at røre ved, men det tilføjer også en luksuriøs følelse til sengen. Du vil elske at kravle ned i sengen efter en lang dag og glide ind i en dyb og afslappende søvnoplevelse.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun stilfuld, men også praktisk. Den kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position for at læne dig tilbage og nyde en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen på denne seng er udstyret med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og en virkelig tilpassende følelse. Fjedrene absorberer støj og stød, hvilket giver dig mulighed for at bevæge dig frit i løbet af natten uden at forstyrre din partner.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver optimal stabilitet og komfort, hvilket gør denne seng ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil vågne op veludhvilet og klar til en ny dag.

Topmadrassen i denne kontinentalseng er lavet af hudvenligt og blødt materiale, der sikrer ekstra komfort og beskyttelse mod slid. Med den hvide lyserøde farvekombination vil denne seng helt sikkert tilføje et strejf af elegance til dit soveværelse.

Gør dit soveværelse til et sandt oase af komfort og stil med denne skønne kontinentalseng fra vidaXL. Tag springet og invester i din nattesøvn med dette smukke møbel, der vil give dig en god og afslappende søvn hver nat.

Scroll to Top