vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrøn

3.068 kr.

Få en god nats søvn i luksus med vores kontinentalseng. Med fløjlsoverflade og topkomfortmadras, er denne seng perfekt til din søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334729144 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm er en ægte perle til dit soveværelse. Med sit elegante design og høje kvalitet vil denne seng give dig en unik og behagelig søvnoplevelse hver nat.

Sengen er polstret i blødt fløjlsmateriale, der føles behageligt mod huden og tilføjer en touch af elegance til enhver indretning. Fløjlsmaterialet er ikke kun blødt, men det er også slidstærkt og let at rengøre, hvilket gør det til det perfekte valg til langvarig brug.

En af de mest imponerende funktioner ved denne kontinentalseng er den medfølgende madras med pocketfjedre. Disse pocketfjedre er kendt for deres fremragende støtte og tilpasningsevne, hvilket sikrer en god nats søvn uden at gå på kompromis med komforten. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Sengen leveres også med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Topmadrassen, der følger med, er hudvenlig og tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse.

Med sit elegante mørkegrønne fløjl og stilfulde design vil denne kontinentalseng med madras være det perfekte centrum i dit soveværelse. Tag din nattesøvn til det næste niveau og invester i denne fantastiske kontinentalseng i dag.

Scroll to Top