vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrøn

4.866 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. En perfekt kombination af stil og komfort til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730031 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med en fløjlsbetrukket madras i en smuk mørkegrøn farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og kvalitet i din soveværelse.

Fløjlsmaterialet på sengen er ikke kun blødt og luksuriøst at røre ved, men det tilføjer også en følelse af elegance og sofistikeret design til rummet. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en god støtte til din ryg, men tilføjer også en ekstra dimension af funktionalitet til sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer optimal komfort, støtte og holdbarhed. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker en fastere madras, samtidig med at den tilpasser sig kroppens konturer for en behagelig søvnoplevelse. Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din søvn.

Denne kontinentalseng i størrelsen 200×200 cm er ikke kun rummelig og ideel til par, men den er også designet med fokus på detaljer og kvalitet. Med en sengeramme lavet af massivt lærketræ og krydsfiner samt en konstrueret trækonstruktion, er denne seng bygget til at vare og give dig mange års god nattesøvn.

Giv dit soveværelse et løft med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL, der kombinerer stil, komfort og kvalitet på en enestående måde. Lad dig forkæle med en god nats søvn og vågn op frisk og veludhvilet hver eneste dag. Bestil din vidaXL kontinentalseng i dag og oplev det ultimative inden for soveværelseskomfort og stil.

Scroll to Top