vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl lyserød

3.556 kr.

Opdag luksus med vores vidaXL kontinentalseng i elegant lyserød fløjl. Perfekt kombination af stil og komfort til din gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727851 Kategori:

Denne vidunderlige lyserøde kontinentalseng fra vidaXL er ikke bare et sted at sove – det er et ægte kunstværk i dit soveværelse. Med sit bløde fløjlsmateriale og elegante design vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at tilpasse sig dine behov. Den bløde fløjlsmadras med pocketfjedre sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig ro og uforstyrret søvn hele natten.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven og har brug for ekstra stabilitet. Topmadrassen er hudvenlig og bidrager til en ekstra lag af komfort og beskyttelse.

Sengen leveres i en smuk lyserød farve, der tilføjer et strejf af elegance og femininitet til dit soveværelse. Den er lavet af holdbare materialer, herunder fløjl, massivt lærketræ og konstrueret træ, hvilket sikrer langvarig brug og glæde.

Med denne kontinentalseng fra vidaXL er en god nattesøvn sikret. Så gør dit soveværelse til et elegant og komfortabelt rum med denne smukke lyserøde seng i dag.

Scroll to Top