vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkeblå

3.615 kr.

Opdag luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i mørkeblå fløjl. Oplev fantastisk støtte og stilfuldt design i din søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727856 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en luksuriøs og komfortabel søvnoplevelse hver eneste nat. Den bløde og elegante fløjl i en fortryllende mørkeblå farve omslutter sengen og tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden og giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsserier. Den medfølgende madras er fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og sikrer optimal støtte samt en fredfyldt nattesøvn uden forstyrrelser.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en fastere overflade, men stadig ønsker den nødvendige komfort for en god nattesøvn. Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, tilføjer det sidste touch af luksus og garanterer dig en behagelig og afslappende søvnoplevelse hver eneste nat.

Denne kontinentalseng er en perfekt kombination af stil, komfort og funktionalitet. Den smukke mørkeblå farve, det bløde fløjl og den enestående kvalitet gør denne seng til et statement-piece i ethvert soveværelse. Skab dit eget private fristed med denne elegante kontinentalseng og lad dig fordybe i ren velvære og komfort, når du lægger dig til ro om aftenen.

Med dette livsændrende køb får du ikke kun en seng, men en investering i din velvære og søvnkvalitet. Giv dig selv den bedste gave nogensinde med vidaXL kontinentalsengen med madras og forvandl dit soveværelse til et paradis af luksus og afslapning. Lad denne fantastiske seng blive dit daglige tilflugtssted, hvor du kan lade tankerne flyde og drømme sødt hele natten igennem.

Scroll to Top