vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød

3.618 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Den perfekte blanding af stil og komfort til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727857 Kategori:

Produktnavnet vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød vækker umiddelbart interesse og tiltaler sanserne med sit bløde og luksuriøse fløjlstof. Denne fantastiske kontinentalseng er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse, hvor du kan nyde en dyb og afslappende søvn hver nat.

Sengens bløde fløjlsmateriale af høj kvalitet tilføjer en følelse af elegance og komfort til dit soveværelse, samtidig med at det er behageligt at røre ved og hvile sin krop imod. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling og få optimal rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en høj grad af tilpasningsevne og holdbarhed. Dette betyder, at madrassen effektivt absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn gennem hele natten. Med en mellemhård støtte vil denne madras være ideel for dig, der foretrækker at sove på maven og ønsker en fast og stabil liggeflade.

Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde skumfyld, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Dette sikrer ikke kun en behagelig søvnoplevelse, men bidrager også til en forlænget levetid for din seng.

Med en designet i en smuk lyserød farve og et solidt konstruktion af lærketræ og krydsfiner, vil denne kontinentalseng være et smukt og funktionelt tilskud til ethvert soveværelse. Livet er for kort til dårlig søvn, så tag din søvnoplevelse til det næste niveau med vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød – din nøgle til en god nats søvn og ultimativ komfort.

Scroll to Top