vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrøn

4.136 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Designet i elegant mørkegrøn farve og med en komfortabel madras – få din bedste søvn nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727884 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker maksimal komfort og en god nats søvn. Med et elegant design og en imponerende størrelse på 160×200 cm, vil denne seng transformere dit soveværelse til en oase af afslapning og velvære.

Sengen er polstret i blødt fløjl, der føles dejligt mod huden og tilføjer en fornemmelse af luksus. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeoplevelse, mens du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie. Med en topmadras, der er både hudvenlig og holdbar, er du garanteret en behagelig og støttende søvnoplevelse.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og minimal støj, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård fasthed er denne madras velegnet til enhver sovestilling og giver dig den rette støtte, uanset om du foretrækker at sove på ryggen, siden eller maven.

Sengerammen er fremstillet af holdbart lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer stabilitet og lang holdbarhed. Denne kontinentalseng er ikke blot et funktionelt møbel, men også en smuk tilføjelse til dit soveværelse med sit elegante design og mørkegrønne farve.

Med en vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm får du ikke kun en seng, men en komplet søvnoplevelse, der kombinerer stil, komfort og kvalitet. Invester i din søvn og oplev en ny dimension af velvære med denne fantastiske kontinentalseng. Gør dig selv den tjeneste at vælge en seng, der ikke kun ser fantastisk ud, men også giver dig den bedste søvn i dit liv. Oplev ultimativ komfort og luksus hver nat med vidaXL kontinentalsengen.

Scroll to Top