vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lyserød

4.251 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl lyserød. Designet til ultimativ komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727886 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lyserød er det ultimative valg for dig, der længes efter en god nats søvn og en stilet indretning i soveværelset. Med sit bløde fløjlsmateriale skaber denne seng en luksuriøs og behagelig atmosfære, der inviterer til ren afslapning.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte position til at støtte din ryg, når du sidder op og nyder en god bog eller ser din yndlingsserie. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en høj kvalitet og en behagelig tilpasningsevne, der absorberer støj og stød for en uforstyrret søvn.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver den optimale balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for både mave-, side- og rygliggende søvntyper. Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, hvilket sikrer en ekstra lag af luksus og komfort.

Sengen kommer i en elegant lyserød farve, der vil tilføre et strejf af feminin elegance til ethvert soveværelse. Den er lavet af holdbare materialer som fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, der sikrer lang holdbarhed og stabilitet.

Med denne komplekse, men nemme sengeløsning får du alt, hvad du behøver for en god nats søvn – en stilfuld sengeramme, en justerbar sengegavl, en komfortabel madras og en blød topmadras. Giv dig selv den bedste start på dagen med en god nats søvn i denne skønne kontinentalseng. Nu er det tid til at investere i din søvn og din velvære med denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lyserød.

Scroll to Top