vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkeblå

4.550 kr.

Oplev luksus og komfort med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL i fløjl mørkeblå. Perfekt til dig, der elsker stilfuldt design og god søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727920 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkeblå

Prisen på denne luksuriøse kontinentalseng med en blød fløjlsoverflade er ikke kun til at drømme om. Den perfekte løsning til en god nats søvn og en afslappende oplevelse efter en lang dag. Med en justerbar sengegavl, der giver fremragende rygstøtte til dine afslapningsstunder, kan du virkelig nyde en komfortabel oplevelse i sengen.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen med mellemhård støtte giver dig den rette fasthed og stabilitet, hvilket gør den ideel til at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og sikrer ekstra komfort og beskyttelse.

Den mørkeblå fløjlsseng har et elegant design og er lavet af holdbare materialer, herunder massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer langvarig brug. Med praktiske mål på 203 x 203 x 78/88 cm passer denne kontinentalseng perfekt til dit soveværelse.

Hver pakke leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle sengen selv. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med denne vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkeblå. Drøm stort og sov behageligt hver nat.

Scroll to Top