vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lyserød

2.603 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores luksuriøse kontinentalseng i stilfuldt lyserødt fløjl 80x200cm. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727950 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lyserød

Drømmer du om en god nats søvn, hvor du svøber dig i luksus og komfort? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lyserød det oplagte valg for dig.

Blød fløjlsmateriale, der føles som en drøm mod din hud, omfatter denne seng og tilføjer en følelse af elegance til ethvert soveværelse. Med en justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din seng til din foretrukne siddeposition, mens du læser en bog eller ser fjernsyn.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og tilpasningsevne for en støjsvag og behagelig søvn. Den mellemhårde støtte sikrer, at du får den rette fasthed, samtidig med at den opretholder en behagelig komfort. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sørger for ekstra beskyttelse og komfort.

Sengen kommer i en feminin lyserød farve og har et elegant design, der tilføjer en touch af stil til dit soveværelse. Den er lavet af holdbart fløjlsmateriale og massivt lærketræ, hvilket sikrer langvarig brug.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er ikke kun en seng, det er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Så giv dig selv den perfekte nattesøvn, du fortjener, med denne luksuriøse kontinentalseng.

Scroll to Top