vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkeblå

2.875 kr.

Få den perfekte søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727955 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkeblå
Pris: 2816.00 DKK

Drømmer du om at vågne op til en god nattesøvn og en følelse af total afslapning? Så er denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL det ultimative valg til dig. Med sin luksuriøse fløjlsoverflade i smuk mørkeblå farve stråler sengen af elegance og stil.

Den bløde fløjlsoverflade på sengen er ikke bare behagelig at røre ved, men den tilføjer også en aura af eksklusivitet til dit soveværelse. Dette er ikke bare en seng – det er et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden efter behov, hvilket giver dig mulighed for at finde den perfekte position til læsning eller tv-kigning inden sengetid. Og med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du en utrolig støtte og komfort, der tilpasser sig præcis til din krop.

Madrassen, der har en mellemhård støtte, er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver dig den nødvendige stabilitet og fasthed, samtidig med at den sikrer en behagelig hvile gennem hele natten. Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, fuldender fornemmelsen af luksus og velbehag.

Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke bare en seng – du får en hel soveoplevelse. Lad dig fordybe i drømmeland med denne luksuriøse seng, der ikke kun sikrer dig en god nattesøvn, men også tilfører dit soveværelse en touch af elegance og stil.

Bemærk: af hensyn til hygiejnen kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. En brugermanual medfølger for nem montering af sengen.

Forkæl dig selv med den ultimative soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen og oplev, hvordan en god nats søvn kan gøre underværker for dit velvære.

Scroll to Top