vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrøn

3.066 kr.

Få en god nats søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Mål: 100×200 cm, fløjl i smuk mørkegrøn farve tilføjer elegance til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727989 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL er din nøgle til en perfekt nattesøvn og ultimativ komfort. Udført i smukt mørkegrønt fløjl, kombinerer denne seng stil og funktion på enestående vis. Fløjlens blødhed og lækre tekstur giver en følelse af ren luksus, mens dens tætte og jævne fibre skaber en behagelig overflade at ligge på.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og få den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen. Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, lang holdbarhed og en unik tilpasningsevne til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn gennem hele natten.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker en stabil og fast overflade at sove på, især for dem, der sover på maven. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og slidstærk, hvilket giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras.

Produktet leveres med en brugervenlig manual for nem og hurtig montering. Sengen har en elegant mørkegrøn farve og er lavet af holdbare materialer såsom fløjl, massivt lærketræ og konstrueret træ, hvilket sikrer lang levetid og stilfuldt design.

Oplev den ultimative søvnkomfort med denne vidaXL kontinentalseng, der leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Giv dig selv den luksus og velvære, du fortjener, med denne elegante og funktionelle seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning. Sæt kursen mod bedre søvn og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top