vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl lyserød

3.573 kr.

Oplev luksus og komfort med vores fløjlkontinentalseng. Det bløde lyserøde design og den medfølgende madras sikrer dig en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728049 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i en fortryllende lyserød fløjl vil forvandle dit soveværelse til en oase af ren komfort og stil. Forrest i køen for moderne design og funktionelle detaljer er denne seng det ultimative valg for dig, der leder efter en god nats søvn og en elegant indretning.

Den bløde fløjl i en smuk lyserød farve skaber en følelse af luksus og hygge, som du vil elske at synke ned i efter en lang dag. Med sin justerbare sengegavl kan du nemt tilpasse din siddestilling, uanset om du læser en bog eller ser tv, og samtidig nyde den støtte og komfort, den giver.

Madrasen med pocketfjedre er konstrueret til at levere den optimale mix af fasthed og støtte, så du kan vågne op forfrisket og veludhvilet hver morgen. De individuelle fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer minimal forstyrrelse i løbet af natten. Den mellemhårde støtte er ideel for dig, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og behagelig overflade.

Topmadrassen med et blødt og hudvenligt betræk tilføjer en ekstra lag af ren velvære og beskyttelse til din seng. Med dens slidstærke egenskaber kan du nyde komforten i lang tid fremover. Og for din bekvemmelighed kommer dette elegante sæt med en brugervenlig manual til nem montering.

Luk dine øjne og forestil dig at synke ned i denne drømmeseng efter en lang dag. Med dens skønhed, komfort og holdbarhed vil vidaXL kontinentalsengen med madras i lyserød fløjl være det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste af både design og funktionalitet i dit soveværelse. Tag springet, invester i din søvnkvalitet og oplev den ultimative form for afslapning og velvære med denne enestående seng.

Scroll to Top