vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød

4.594 kr.

Få luksuriøs søvn i en vidaXL-continentalseng i lyserød fløjl på 200×200 cm. Oplev høj kvalitet og stil til din soveværelseindretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730033 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød, bringer ultimativ luksus og komfort til dit soveværelse. Stil og substans forenes i denne smukt designede kontinentalseng, der tilbyder den perfekte blanding af funktionalitet og æstetik. Med sit bløde og luksuriøse fløjlsmateriale skaber sengen en indbydende og afslappende atmosfære, der inviterer dig til at synke ned i ren velvære.

Sengegavlen på kontinentalsengen er ikke kun et smukt element, men også praktisk, da den kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie. Den mellemhårde madras med pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krop og sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse hver nat.

Den medfølgende topmadras er hudvenlig og beskytter din madras mod slid samt tilføjer en ekstra lag af komfort. Med en længde og bredde på 200×200 cm er der rigeligt med plads til at strække sig ud og slappe af, samtidig med at sengen tilføjer et touch af elegance og stil til dit soveværelse.

Den lyserøde farve tilføjer en feminin og charmerende touch til rummet, og det holdbare og kvalitetsbevidste design af kontinentalsengen sikrer, at den vil være en pålidelig partner for mange nætter med god søvn. Skab din egen lille oase af ro og komfort med denne luksuriøse kontinentalseng, der ikke kun er et møbel, men en investering i din personlige velfærd. Når du vælger vidaXL kontinentalsengen, vælger du ikke kun komfort, du vælger også stil og elegance til dit soveværelse.

Scroll to Top