vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkegrøn

2.938 kr.

Få drømmesengen med denne luksuriøse kontinentalseng i smukt mørkegrønt fløjl. Sov godt i stil og komfort hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730066 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med en madras på 90×190 cm i fløjlsstof i en smuk mørkegrøn farve er det ultimative valg, når det kommer til kombinationen af stil, komfort og funktionalitet. Med denne seng kan du se frem til en god nats søvn, en utrolig komfortoplevelse og en elegant tilføjelse til dit soveværelse.

Den bløde og luksuriøse fløjlsstof i mørkegrøn farve giver sengen et moderne udseende samt en behagelig følelse, når du rører ved den. Sengegavlen kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen med pocketfjedre er af høj kvalitet og giver en fremragende støtte til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Den mellemhårde støtte på madrassen er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver stabilitet og komfort.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket øger komforten og forlænger madrasens levetid. Bedre søvnkvalitet er garanteret med denne kontinentalseng, som er designet med omtanke for både komfort og funktionalitet.

Denne kontinentalseng leveres med en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras, samt en brugervenlig manual til nem montering. Kvalitetsmaterialerne, det smukke design og den ekstraordinære komfort gør denne vidaXL kontinentalseng til det perfekte valg for enhver, der værdsætter en god nats søvn og elegant indretning i soveværelset. Tag springet og invester i din søvn med denne imponerende kontinentalseng.

Scroll to Top