vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkeblå

3.015 kr.

Oplev luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Madrassen og fløjlsoverfladen giver dig en behagelig søvnoplevelse og et elegant look til soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730102 Kategori:

Vil du høre mere om hvordan du får mest ud af denne fantastiske kontinentalseng? Denne kontinentalseng fra vidaXL er ikke bare en almindelig seng – den er designet til at give dig den bedste og mest komfortable søvnoplevelse nogensinde. Med sit elegante design og luksuriøse fløjlstof i en smuk mørkeblå farve, vil denne seng ikke kun være en praktisk del af dit hjem, men også en æstetisk tiltalende tilføjelse til dit soveværelse.

Den bløde fløjl føles behagelig mod din hud og skaber en atmosfære af luksus og velvære. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan finde den mest behagelige position, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Med en madras fyldt med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, er du garanteret en god nats søvn uden forstyrrelser.

Madrasens mellemhårde støtte giver den rette kombination af stabilitet og komfort, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, sikrer ultimativ komfort og beskyttelse af din madras.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for: sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Alt i alt giver denne seng dig den ultimative kombination af komfort, stil og funktionalitet til en pris, der er overkommelig og værd at investere i for din søvnkvalitet og velvære. Giv dig selv den gave at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen – med denne kontinentalseng er det muligt. Gå ikke glip af muligheden for at forvandle dit soveværelse til en oase af ro og komfort med denne fantastiske seng fra vidaXL.

Scroll to Top