vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lyserød

2.603 kr.

Drømmer du om luksus og komfort? Opgrader din søvn med vores elegante kontinentalseng i lyserød fløjl, 80×200 cm. Oplev himmelsk søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726795 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm i en smuk lyserød fløjl er det ultimative valg for en god nattesøvn og total afslapning. Med sit bløde fløjlsmateriale tilbyder denne seng en luksuriøs og behagelig oplevelse. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, som gør det yderst behageligt at røre ved.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Madrassen er udstyret med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorbere støj og stød effektivt, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker en stabil og fast overflade at sove på. Den medfølgende topmadras har et hudvenligt stofbetræk og er både blød og behagelig at ligge på. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Sengen kommer i en elegant lyserød farve og er lavet af fløjl (100 % polyester) og massivt lærketræ. Målene på sengerammen er 203 x 83 x 78/88 cm (L x B x H), mens madrassen måler 80 x 200 x 20 cm (B x L x H) og topmadrassen 80 x 200 x 5 cm (B x L x H). Pakken indeholder en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras.

Giv dig selv den ultimative luksusoplevelse med denne vidaXL kontinentalseng. Soveværelset bliver forvandlet til en oase af ro og komfort, hvor du kan nyde en god nats søvn hver nat. Din krop vil takke dig, og du vil vågne op energifyldt og klar til en ny dag. Forkæl dig selv med denne fantastiske kontinentalseng og oplev forskellen det gør for din søvnkvalitet.

Scroll to Top