vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkeblå

2.873 kr.

Optimer din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Oplev ultimativ komfort og stil i din soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726800 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm i fløjl mørkeblå er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med stilfuldt design og høj kvalitet. Denne elegante seng er skabt til at give dig maksimal komfort og afslapning, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengens bløde fløjlsmateriale er ikke kun behageligt at røre ved, men det tilføjer også et strejf af luksus til dit soveværelse. Fløjl er kendt for dets tætte og jævne fibre, der giver en blød og behagelig overflade at hvile på. Med sengens fløjlsbløde sengegavl kan du nemt indstille højden for at opnå den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krops konturer og give optimal støtte og komfort hele natten. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer minimal forstyrrelse, når du drejer dig om natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der passer perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er ikke bare hudvenlig, men også slidstærk og behagelig at ligge på. Med dens skumfyld tilføjes en ekstra lag af komfort, der garanterer en god nats søvn hver nat. Bemærk, at af hensyn til hygiejnen kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne vidunderlige kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem samling og inkluderer sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Uanset om du ønsker at forbedre din søvnkvalitet eller bare ønsker et elegant møbelstykke til dit soveværelse, vil denne vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkeblå være det ideelle valg for dig. Giv dig selv den bedste start på dagen med en god nats søvn på denne fantastiske seng.

Scroll to Top